Orney Source

Clair De Lune And Ballerina

Många spännande saker att prova på

Ja önskar att man kunde få prova på fler jobb och se om det är något som man skulle kunna göra och få prova på. Det vore så kul att se om det finns något som man kan göra som man bara kommer att älska, ja det finns ju så otroligt mycket spännande saker som man kan göra och som man kan jobba med. Det vore lite spännande att jobba som affärsjurist, det är något som man skulle kunna prova på och se om det är något som skulle passa en. Det är nog ett väldigt intressant jobb som är spännande i vardagen och ett jobb som man säkert känner att man lär sig mer och mer ju mer man övar på det.

Kul att det går att göra så mycket

Ja det är bra att det finns så mycket som man kan prova på och som man kan jobba med. Det är något som man mår bra av att göra och som man känner är något som man vill göra och hålla på med mer. Ja det kan vara bra att prova på lite olika jobb och se vad det är som passar en bäst och vad det är som man mår bra av att göra och så.
Ja det finns så mycket kul och spännande och det är underbart att det är på det viset.
Det är kanske dags att prova på något nytt som man känner är bra och som man kan tycka är lite roligare att göra än att bara göra det som man gör just nu. 
Då kanske det är bra att antigen sätta sig i skolbänken och läsa till något annat, eller så kanske man kan vidareutbilda sig och se vad det är som man vill göra och se om det är något som skulle vara kul inom det yrket som man är i.